BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

25 November 2010

Aku Blur Doeee!!!!

salam 1malaysia... =) yah yah, dah terlalu lamak aku sik update blog aku eh... and lagu dalam blog tok pun aku lamak sik d tukar agik... he5x... pa-pa pun, hope blogger aku masih suka dengan lagu nok dalam blog tok! =)

hu5x... blan tok nang buzy aku d opis eh! sia sinek ajak ku pegi eh.. he5x.. maksud aku, pegi ke other division ke other division... biasa la, housekeeping pc staff... nama agik bdak i.t kan! mesti la tauk molah housekeeping... mun sik tauk, ada kenak pangkong k buku aku leh supervisor aku lak.. he5x! =))

minggu pc audit dah abis... report pc audit dah siap tapi blum submit to my supervisor agik... nak alah-alah lupak juak nak submit to my supervisor ya eh! hu5x... x-signment??? adoyai!!! nak carik juak a lil bit info sal x-signment aku ya eh... mun ku tauk, x-signment ya bleh d send dalam bahasa melayu... dari arie ya dah siap dah x-signment aku... hu5x!!! esok(26 11 2010 - jumaat) dah kenak anta... hu5x... jadi, aku kenak carik info agik sikit-sikit dalam intenet agik tok!

hurm... apa aku nak crita dalam post kali tok ooo???

hu5x... arie tok nang buzy aku eh! buzy dengan keja-keja opis... nak molah and edit x-signment aku pun sik sempat juak nak molah leka gago dengan buzy tolong staf d division dirikpun...

((blur + kekosongan idea))

bah bah, ktak orang nangga jak gambar dalam tok k? he5x... hope ktak orang suka gambar tok! he5x... enjoyyyy.... =)





2 Luahan Rasa:

AmirFX said...

Gambar first ya kat cney? Cem kenal jak.. Kat Damai Puri ka?!

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

AmirFX - bkan la bang... salah tempat ktak... he5x! gambar ya d kampung budaya sarawak... =) kacak sik view ya? he5x