BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

11 February 2011

SERAM JUAK KAU YA!!!

hebat la rasa kau ya tek... kuat gilak la kau ya etk! kau ya sik gentlemen juak... bodo! sombong agik ya... dah la sik hormat ngan orang xspecially aku...

hoi! mun kau mok tauk eh... gerex kau ya mesej dolok and nya yang nyuruh aku siasat pasal kau!!! kau apa tauk...!!! mun nya nanyak kau kuar ka sik, aku padah kuar la... and mun nya madah, "maok nya kuar dengan ompuan lain." aku jawab la, "ish! sikda nya kuar ngan ompuan lain ba." ada kau pikir yang aku tok cover kau??!?!? sik ada kan??? bila gerex kau nanyak pa polah kau... aku jawab kau nangga tb sdangkan kau bermesej dengan orang lain!!! ada aku nak direct to da point madah kau kuar dengan ompuan lain, kau bermesej dengan ompuan lain... fcuk off la kau!!!!

aku nak madah dengan kau eh... aku sikda niat nak masuk hal kau tapi bila gerex kau mesej aku, aku jadi RIMAS sik dengan pelbagai soalan d tanyak nya ngan aku... bila nya mesej aku tengah-tengah malam nanyak kau, aku MALAS nak reply and aku tdo ajak la...

aku pikir, gerex kau ya just mesej biasa-biasa ajak dengan aku tapi lain jadi nya... nyuruh aku siasat sine kau pegi!!! apa??? gerex kau pikir aku tok gps kau ka???

mentang-mentang gaji kau besar, lawa la... bangga la dengan dirik pun... tapi, minyak keta sik mok beli... dah la pakey keta orang tua, orang tua juak isik! bkan aku nak betulkan dirik aku juak, kau bena juak... asal kuar malam, minyak nak abis... orang tua isik penuh kau dah nak abis minyak keta d pakey kau!! bkan reti nak isik agik...

kau tok, asal sapa-sapa dengan aku... kau sik suka... asal sapa-sapa dengan aku... kau sik suka!!! apa?!?!? kau tentukan masa depan aku ka? kau nak carik aku calon pakey aku ka? aku bkan miak kecik agik kimak... tauk la aku macam ne aku jaga dirik aku pun! mun kedak ya, bagus iboh kawen ajak aku! kau ajak kawen sia... apa kau maok, orang tua tunaikan untuk kau!!! biar aku kedak tok...

dah la spender dirikpun sik pandey nak sesah... tukar baju, mengarey... bkan nak simpan dirikpun... ambik baju dalam almari pun kedak sial!!!!

mudahan kau sik aman lak... bena... setia la dalam hubungan tek!!! tapi shit!!! kau penah juak curang dengan ompuan penah bena-bena sayang dengan kau and kamek orang dapat terimak nya.. tapi, kau molah nya SAKIT!!! SAKIT dengan olah kau sik matured... pikir kedak miak... aku tauk crita sal kau tok ba... kau penah tang tangan ngan ompuan ya... kau pikir aku sik tauk sal tok!!!

aku doa-doa kau sik bahagia sampey bila-bila... rasa dirik kuat la kata nya! hoi!!! sikda orang takut dengan kau ba... kau ya kakar besar... orang nok penah dengan aku pun penah madah ngan aku yang kau tok abu-abu... kakar besar! sombong bodoh!!!

07 February 2011

My Very Favorite Song...

video

Biarkanlah saja diriku sendirian tanpamu
Biarkanlah saja diriku sepi tanpa kata
Bukan maksud untuk membisu
Sepi tanpa kata
Terpisahnya kita kerana mengejar impian

KORUS:
Mungkinkan bersama
Dua jiwa ini
Dalam mencari cinta sejati(nan suci)
Mungkinkah segala derita di jiwa
Akan terubat jua akhirnya

Biarkanlah saja diriku
Sendirian tanpamu
Terpisahnya kita kerana
Mengejar impian

(Ulang korus)

Hanya satu pintaku
Sabarlah menanti
Ku kan pulang bersama cinta

04 February 2011

Imbas Kembali... =)

video

You're so beautiful, divine
Everything 'bout you so fine
And with the love like yours
There is no pain in this world that I can't endure

So beautiful, so wonderful
And as we float on the floor
I hear the music of love

Chorus
This is our song
This is the song we'll remember forever and ever
It means to you what it means to me
So from this moment on, we know
This is our song
Our song

Anytime I feel alone
I put on our favorite song
And like the music and words
We merge into one
And play on and on

Love's so beautiful, unconditional
Can't find the words to explain
This is our song and our song says it all

Chorus

When my skies are grey
Make them clear again
When I'm weak you are strong
I need to hear the sound, you need to hear the words
This is how it all began

Chorus

This is the song we'll remember forever and ever
That it means to you, what it means to me
So from this moment on
This is our song
This is our song
So forever and ever
With just so you know
Just so
We know
We know
We both know
This is our song