BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

28 August 2011

Raya?!?!?!

salam...

wah! sik lamak agik raya eh... sik sabar juak aku nak celebrate raya dis year... tapi yang sedih nyer, hubby aku jauh nun d sana... hhuhuhuu! sik dapat celebrate wit him and tok la first time kamek duak sik celebrate sama setelah 12 taun nya carik aku seluruh sarawak ((sarawak ke?? hehehehe))...

raya taun tok... shopping sakan juak aku... and he oso... aku belikan nya baju melayu taun tok... tapi, paksa la pas raya pos untuk nya... hehehhehe...! include barang-barang nya nok lain... aku?? baju kurung, baju??? kasut?? jeans?? baju and kasut dah ku beli time aku d sabah ya... jeans??? pikir sampey 10 kali ku rasa... mun ku beli pun, beli sigek ajak cukup la! hehehe... bkan murah juak jeans d maok aku ya.. hehehe... aku sudah gila sama levis.. hehehehehe...

raya taun tok... aduh aduh!! meriah la juak coz danish dah berolah and daniel pun tauk reti juak... damien? nasib la masih kecik... hehehhee...

aku nang shopping bena juak la tapi kenak jimat juak la... coz ada juak nak d bayar aku tok! ptptn aku pun blum bayar juak eh.. aduh aduh!!!! huhuhuhuhu... ((bie, tolong bayar untuk hunny bleh sik lak??))

taun tok, taun pertama aku beraya dengan hubby aku nok jauh d sinun... kesian juak aku dengan nya, sik beraya dengan famili nya include aku!!! aku kuat atie nak nyuruh nya balit juak tapi, nya sik mok... tapi, nya madah yang nya akan balit ke kuching lak... dah aku blum jumpa nya and nya pun sikda nangga aku for 12 years... aku tok teruk agik!!! blum penah jumpa mahupun sik penah berjumpa langsung dengan nya... teruk sik aku?!?!? ((bie, hunny arap bena bie balit sitok))

arie tok, kamek duak ber3g... and for da first time, kamek duak dapat kakar antara satu sama lain... yahoooo... bkan apa aku madah kedak ya, handphone nok kawna nya jual dengan nya, aku dapat dengar apa d kakar nya ajak ba.. and nya sik dapat dengar apa d kakar aku! jadi, aku jadi orang bisu la bila kamek duak 3g.. tapi sekarang, yahoooo... dapat kakar and sik jadi bisu la aku... epi giler aku time ya.. nang epi sangat-sangat... hehehehehhe....

aduh aduh!!! sik berasa taun tok cepat blan posa berlalu... kedak bkan blan posa ajak... huhuhuhu... kek raya??? ada juak beli and ada juak polah... aku rasa, taun tok sik ada kek buah! huhuhu... biskut??? ada juak ab, pika, dedek and neksu molah...

aiyok!! aku pun bilit blum kemas agik... mau tukar cadar lagi tok.. baju aku pun belum sesah juak... esok ajak aku sesah nya.. alang-alang aku nak tukar cadar juak.. hehehhe...

bah bah... ada masa aku update agik... lamak juak aku sik update since aku bergerex dengan encik nazry mahmud aku ya... hehehhee!

22 August 2011

((kuar agik ayat sumpah seranah aku))

mulakimak eh... ((sori aku sik mulakan dengan salam permulaan kali tok... sikda mud))!!! miak sial ne ka ngaco life kamek duak... sik sial apa bunyi aku mun dah kedak tok!!!

bie aku forward mesej ngan aku... madah yang ada number sik d kenali send mesej dengan nya... "kau kenal along nak? aku cuma nak sampaikan kat kau yang aku boyfren along. aku sik maok dengar kau dengan along agik. aku dah lamak dengan along. aku dapat number kau dari kawan aku yang kenal kau. aku ikut and baca apa yang ada dalam blog and fesbuk along. kau nazry atau aggay kan? hati-hati jak kau"... kedak ya la bunyi mesej d forward nya ngan aku!!! sik sial apa bunyi mesej kedak ya...

nang best orang anta mesej kedak ya... best glak-glak... aaaaaaarrrrrrrrghhh!!!!!!!!!!!!! kimak eh! sapa nak ka orang ya tapi aku dah target orang ya juak... shit!!!!

((sikda mud nak update))

Damn Eh... !@#$%^&*()

salam...

now, aku dengan nya on da phone.. now stil on da phone... aku dengar crita nya... crita sal nya dolok and wit his damn shit kimak jahanam ex-wife... honest, rasa nak bunuh aku ompuan ya... nang nak bunuh bena aku dengan ompuan ya...

kenak ompuan ya sanggup molah bie aku kedak ya dolok?? sampey makan minum hubby aku pun sik terjaga... bkan ya jak, sampey mbak orang laki lain ke umah d depan hubby aku!!! sik kimak apa ompuan kedak ya... shit eh!!! ((geram na aku dengan ompuan ya))

sial eh!!! aku dah sik tauk apa aku nak post dalam tok eh!!! tok pun aku masih dengar crita nya... damn eh!!! kenak sampey makan minum pakaian laki dirikpun sik maok d jaga...?? ompuan ya sik sedar ka yang nya ya dah bini orang... DOLOK!! DOLOK nya bini orang nok paling aku sayang k? nasib la sidak duak ya dah cerey... mun sidak duak ya masih laki bini and at da same time, kamek duak dah berkontek... nang ku carik ompuan ya and ku bunuh ompuan sial ya!!! aku duli apa mun nya madah ex-laki nya curang... biar ex-laki nya curang coz ex-laki nya cinta ngan aku!!! damn eh...

aaaaaaaaarrrrrrrrrrrrgggggggggggghhhhhhhhhhhh......... kimak eh!!!

((close case + sikda mud dah))

Khas Buat encik NAZRY MAHMUD

video

Picture perfect memories

Scattered all around the floor
Reaching for the phone 'cause
I can't fight it anymore

And I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one
I'm all alone
And I need you now
Said I wouldn't call
But I've lost all control
And I need you now

And I don't know how
I can do without
I just need you now

Another shot of whiskey
Can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping
In the way you did before

And I wonder if I
Ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one
I'm a little drunk
And I need you now
Said I wouldn't call
But I've lost all control
And I need you now

And I don't know how
I can do without
I just need you now

Whoa, whoa
Guess I'd rather hurt
Than feel nothing at all

It's a quarter after one
I'm all alone
And I need you now
And I said I wouldn't call
But I'm a little drunk
And I need you now

And I don't know how
I can do without
I just need you now
I just need you now

Oh baby, I need you now

21 August 2011

Tabahkan Diriku Tok!

salam....

arie tok, smua sik kenak!!! nang smua sik kenak eh... aku pun sik tauk kenak... dari marek sik kenak sampey ke arie tok!! eran aku...

aku tauk la raya sik lamak agik tapi, amper juak nak segaut nak berkemas... sik dapat nak sabar ka??? aku pun nak tolong juak walaupun tangguh jak-jak...

kedak tadik, cukup la madah skali and pandey la aku nak angkat barang ke atas... tok sik, alu d angkat barang ya and mbak ke atas... maka aku pun nak nait ke atas, nak ambik barang.. sik dapat sabar ka?? eran aku eh!!!

asal ujung minggu, smua sik betul and sik ngenak ajak... eran aku... aku perasan ba! asal ujung minggu ajak... aku nak molah keja aku pun, sik tentu juak... lak madah aku tok malas.. salah ka aku nak bangun aher d ujung minggu...? aku pun maok relaks juak d ujung minggu.. maksud aku, nak rehatkan badan dengan bangun aher sikit ba... reti la aku nak molah keja d umah ya juak ba.. bkan aku sik mok tolong juak... mun aku tolong salah, sik tolong pun salah...

and ptang tadik... kakar sama dirikpun dengan cara bagus pun kedak apa jak! damn... aku pikir kau bermalam d sinun ba... ne la aku tauk yang kau sik bermalam d sia... aku nanyak bagus-bagus... d jawab kedak shit! sabar ajak aku d kakar kedak ya... aku cuma dapat diamkan dirik ajak and pendam ajak... aku malas nak bising-bising juak! lak madah aku tok kurang ajar and sik d berik ajar juak kan??

ntah la... aku mbak banyak bersabar and tabah ajak dengan apa nok berlaku ngan aku slamak tok... ((sabar k long?? aku tauk, kau kuat ba.. kau tabah!!! coz ya la kau... apa juak masalah kau adapi, kau tenang and tabah menghadapinya kan?))

bie... bie iboh binggung dengan hunny sitok k? hunny bleh handle dengan tenang and tabah... hunny ok sitok... hunny just binggung dengan bie d sinun... bie makin kurus bah... sejak bie demam and sakit ya, bie dah kurang nak makan... ny binggung ba!!! bie makan la k walaupun sik banyak... cukup la k nampung perut bie nok kosong ya... and bie keja ajak dolok d sia k? and bila hal bie dah setel smuanya, bie balit la k? hunny sentiasa nantik bie d sitok... hunny nantik bie balit... =) hunny lurv miss you bie.. sik mok ilang bie agik.. cukup la bie ilang 3 arie ya..

20 August 2011

Update Kejap!

salam...

now, kamek duak ngah ym and webcam... really miss him a lot... and guess wat? muka nya dah cengkung berbanding slamak aku dengan nya... aduh aduh!

honest, aku binggung glak dengan nya bila aku tauk apa masalah nya d sinun... dah la nya sakit.. sapa sik binggung? aduh aduh!!!! aku d sitok la paling binggung dengan nya ba...

bie, hunny sayang ngan nya ba... nya iboh molah ny binggung glak d sitok k? ny sayang glak and chenta ngan encik nazry ba... huhuhuhu!

nya dalam minggu tok sik sihat... afta demam, sakit blakang agik nya... binggung aku!! dah ya, demam agik nya... ya ampun... and nok terbaru, sakit tekak, backpain, kurang minum aek!!!

bah bah... alu ilang idea aku tok... hehehe... xcuatly, aku ngah ngedate ngan Verdavouxsz Ghaoxsz!!

19 August 2011

Khas Buat Verdavouxsz Ghaoxsz


video

cinta adalah misteri dalam hidupku
yang tak pernah ku tahu akhirnya
namun tak seperti cintaku pada dirimu
yang harus tergenapi dalam kisah hidupku

Reff:
ku ingin slamanya mencintai dirimu
sampai saat ku akan menutup mata dan hidupku
ku ingin slamanya ada di sampingmu
menyayangi dirimu sampai waktu kan memanggilku

ku berharap abadi dalam hidupku
mencintamu bahagia untukku
karena kasihku hanya untuk dirimu
selamanya kan tetap milikmu

di relung sukmaku
ku labuhkan sluruh cintaku
di hembus nafasku
ku abadikan sluruh kasih dan sayangku

back to Reff :

Bodoh Nya Aku!

salam...

hurmmm.... arie tok, aku dah molah nya kecik atie... aku sik tauk yang aku dah molah nya kecik atie... nya mesej ngan aku an d said yang aku dah molah nya kecik atie. aku blur juak coz arie tok, aku sikda molah nya kecik atie and suddenly he said like dat. terasa juak aku sdangkan aku sikda molah salah pun... aku tanyak la, apa salah aku sampey nya kecik atie?? nya madah yang aku ngestep kaki nya time skolah dolok... ya Allah! nang aku sik ingat langsung sal ya.. honest, aku langsung sik ingat apa aku penah molah dengan nya!!!

hes know everything about me... nya tauk smua apa aku penah molah dengan nya... aku kecewa, marah and bencik ngan dirik aku coz aku sik ingat langsung apa aku penah molah dengan nya... honest, aku kecewa dengan dirik aku pun... kecewa coz aku sik ingat and sik penah ingat langsung apa aku penah molah dengan nya...

kenak la ngan aku tok?? sampey apa aku dah molah dengan nya pun aku sik ingat and sik penah nak ingat... teruk na juak aku tok eh... honest, nang teruk aku tok... huhuhuuhu... bila nya mention sal ya d opis, omost nak nangis aku... and at last, aku nangis juak dalam keta time aku 3g ngan nya... sik dapat tahan aku bila aku teringat apa nya crita ngan aku ptang tek...

bie, honest from ny... hunny nang sik ingat and sik tauk langsung apa hunny penah molah dengab bie ya... ngstep kaki bie pun, hunny sik ingat langsung!!! sori bie.. ny sik bermaksud nak molah bie kecik atie juak k? huhuhuhuhu......

13 August 2011

About Us...

salam and salam 1malaysia...

crita nok aku nak post dalam tok??? sal aku and bdak korea aku ya... hehehhehe...

relationship kamek duak takat tok... takat sblan tok? alhamdulillah... so far, so gud la! perasaan kamek duak makin kuat antara satu sama lain. tapi yang paling sik best nya, kamek duak nak alah-alah nangis coz nya banyak crita sal aku time skolah dolok...

nya perati aku since aku dah skolah d sia... its mean, since nya form 4 dah peratikan gerak geri aku d skolah... and bila time rehat pun, nya peratikan aku... time exchange subject pun, kedak ya juak... hehehehhe... nya spy aku dari pagi, time aku sampey d skolah and sampey abis skolah... huhuhuhuhu...

15 04 1999 adalah tarikh nok nya sik akan lupak sampey bila-bila... coz tarikh ya nya ngaco aku... "hai! sapa nama? bleh berkenalan ngan ktak?" lebih kurang kedak ya la nya bercrita ngan aku... aku? biasala, jual mahal time ya ba... hehehhehe...

12years nya carik aku... since aku abis spm until taun tok nya carik aku... sine-sine and nya usaha carik aku... satu PENGORBANAN nok aku dapat dari nya... satu PENGORBANAN besar dari nya... aku sik sangka nya sanggup molah apa demi carik aku adn demi cinta nok nya pendam for 12taun ya...

sminggu yang lepas, nya suddenly 3g ngan aku... aku ingatkan nya main-main... and bila aku 3g nya balit, dapat!!! apa agik aku!!! sukkk and epi glak-glak time ya... and ya la first time aku nangga muka nya live walaupun thru 3g... terubat juak rindu aku dengan nya stlah skian lamak nya sik nangga aku and aku pun sik penah nangga nya... honest from me, he's kiut!!! and muka nya kedak chinese and ada juak kedak korea... ya Allah... terubat juak rindu aku dengan nya slamak 12taun ya... dah la aku sik penah nangga nya d skolah time ya... huhuhuuuu!

kinek tok kamek duak salu kol and 3g la... honest, aku sik puas 3g dengan nya ba... aku maok nya berdiri di depan mata aku juak... ya baruk aku puas... aku mok hug nya... honest, aku maok nya depan mata aku... ya pun mun aku puas walaupun aku madah aku puas tapi aku sik puas juak... aku mok spent time dengan nya whole day... mun bleh everyday aku maok bersama dengan nya...

sumpah! aku sik sanggup nak carik orang lain mahupun nak lepaskan nya either tinggalkan nya kedak ya walaupun dengan alasan. aku sik sanggup... aku sik mok nya sakit and menderita agik tegal 12taun ya... cukup la dengan apa nya dah dapat iaitu nya dah dapat aku... he's got me oready!!!

bie, hunny sayang glak dengan bie... ny pun sik sanggup nak tinggal and lepaskan bie kedak ya jak... coz bie dah terlalu sakit and menderita for 12years ba... huhuhuhu... bie, ny maok dengan bie sampey aher hayat ny...