BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

18 September 2011

Rain Over Me

video

[Marc Anthony]
Girl my body don't lie
(Red One)
I'm out of my mind
Let it rain over me
(Mr. Worldwide)
I'm rising so high
Out of my mind
(Marc Anthony)
So let it rain over me

Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me

[Pitbull]
Always a new million
Always a new vodka
Forty is the new 30
Baby you're a rockstar
Dale veterana, que tu sabes
Mas de la cuenta, no te hagas
Teach me baby, or better yet,
Freak me baby, yes, yes
I'm freaky, baby, I'ma make sure that your peach feels peachy, baby
No bullshit broads, I like my women sexy, classy, sassy
Powerful yes, they love to get a little nasty, ow
This ain't a game you'll see, you can put the blame on me
Dale munequita abre ahi, and let it rain over me

[Marc Anthony]
Girl my body don't lie
I'm out of my mind
Let it rain over me
I'm rising so high
Out of my mind
So let it rain over me

Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me

[Pitbull]
Always a new million
And always a new vodka
Light is the new majority, ya tu sabe
Next step la casa blanca
No hay carro, nos vamos en balsa
Mami you know the drill, they won't know what I got 'til they read the will
I ain't tryin', I ain't trying to keep it real
I'm trying to keep wealth and that's for real
Pero mira que tu estas buena, y mira que tu estas dura
Baby no me hables mas, y tiramelo mami chula
No games you'll see, you can put the blame on me
Dale munequita abre ahi, and let it rain over me

[Marc Anthony]
Girl my body don't lie
I'm out of my mind
Let it rain over me
I'm rising so high
Out of my mind
So let it rain over me

Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me

[Pitbull]
Mr. Worldwide, Marc Anthony, tu sabe
I was playing with her, she was playing with me
Next thing you know, we were playing with three
Oh oh oh oh oh oh

I was playing with her, she was playing with me
Next thing you know, we were playing with three
Oh oh oh oh oh oh
Rain over me

[Marc Anthony]
Girl my body don't lie
I'm out of my mind
Let it rain over me
I'm rising so high
Out of my mind
So let it rain over me (over me)

Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me (over me)
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me (Woo)

Ay ay ay
Ay ay ay
Let if rain over me
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me (Woo)

10 September 2011

Kejoraku Bersatu

video

Dirimu persis bintang terbit dari langit
Bukanlah mimpi-mimpiku

Di sini telah datang sayang paling dalam
Bawaku pulang berteman pelangi

Kamar hati ku hiasi
Biar cantik biar baru
Semuanya keranamu

Oh yang lemah kini gagah
Asal buruk jadi indah
Kerana sentuhan cintamu

Ku susun langkah melayarkan hari indah
Bersamamu

Lilin diri takkan padam
Seandainya engkau adalah sumbunya
Kaulah puteri ku dambakan
Bidadari syurga jelmaan dunia

Akan ku jaga
Seluruh jiwaku
Biarlah karam berdua
Asal kau tak terlepas
Dari genggamanku

Biar kulamar
Sahih darimu
Menjadi ratu
Beradu dalam pelukanku
Kejoraku bersatu

p/s : to my encik nazry mahmud... terima kasih atas pemberian lagu tok kepada saya... mun bie koke lagu tok ngan hunny agik la best... hehehehhe... ggggrrrrrrr!!!!

09 September 2011

Apa Cerita?!??!

salam and selamat tengah arie...

wawawawaaw... sudah abis cuti raya sakan aku minggu tok... aku cuti sminggu and ada balance 2 arie agik untuk aku abiskan cuti tahunan aku...

cuti aku banyak aku abiskan dengan relaks d umah and marek ajak aku gie pasar.. mau pos barang sama achai((ada agik nama panggilan hubby aku tok)) aku... hehehehhee!

dalam minggu tok juak, aku banyak abiskan masa aku dengan mr achai aku! hehehhe.. dating la kamek duak, apa agik... sminggu aku cuti, sminggu aku dating... epi nyer aku! hahahahhaha... ((really wish he wit me here kinek tok))

sebenarnya, aku binggung dengan nya slamak nya d kl nun.. dah la nya 2 kali pengsan... skali d tempat keja and skali d hostel nya... yah yah!!! aku dah banyak kali pesan dengan nya, iboh banyak glak berpikir and iboh binggung glak ngan aku... huhuhuhuu!! ((bie, hunny d sitok ok ajak just really want to come back here and wit me)) and, aku maok carik M.K.T((bie tauk sapa ny mention ya kan?)), sampey dapat... coz nya molah hubby aku menderita kesakitan nok d alami nya kinek tok time nya d tudm. sik sangka aku, orang nok aku kenal time aku study d tabuan ya... molah hubby aku kedak ya... and aku nak siasat abis-abisan si M.K.T ya... and hubby aku madah, nang orang ya and his gengs mukul mr achai aku! nang !@#$%^&*() juak orang ya eh!!

((layan lagu tear us apart by nadhira feat ron e jones))

bila la hubby aku nak balit sitok eh???!?!? rindu na aku dengan nya... walaupun nya baruk ajak stay d sinun blum sampey stahun, tapi... aku rasa kedak berpuluh taun nya stay d sinun... huhuhuhh! aku maok nya ada dengan aku... and nasib aku tahan dengan long distance relationship tok! alhamdulillah...

relationship kamek duak?! alhamdulillah... berjalan dengan lancar walaupun ada salah paham ajak ya.. hehehhe... dapat d setel dalam masa yang sama... tapi, yang paling aku bencik kinek tok, ada orang ngaco relationship kamek duak... aku agik sik tauk sapa orang ya... and aku pun mok carik orang ya!!! honest, aku nak carik orang nok ngaco relationship kamek duak ya... aku eran, kenak orang kedak ya sanggup nak ngaco life aku sdangkan aku sikda ngaco life nya... dengan sik malu agik nya madah dengan bie aku yang nya nak kawen ngan aku and nak malukan bie aku dengan apa nya molah ya... erkkkk!!! nang bitch la orang ya... mun aku tauk sapa orang ya, nang penampar teranjang la nya dapat dari aku!

case close!!

now, aku epi bena dengan encik nazry mahmud... really happy dengan nya walaupun nya ada juak molah aku kecik atie... tapi, aku maapkan nya... nya sik penah molah salah dengan aku juak!! langsung sik ada nya molah salah dengan aku... aku yang banyak molah salah dengan nya... ne nak aku madah kedak ya, 12 taun nya carik aku dari kuching sampey ke kl nun!!! and time d skolah, aku sik toleh malah sik kakar langsung dengan ya sdangkan nya perhatikan aku... huhuhuhuhuh!!!

honest dari atie aku nok ikhlas and jujo... dari ermie zentie kepada nazry... aku bena-bena sayang dengan nya... bena-bena chentakan nya and rindukan nya walaupun aku belum bertemu dengan nya... kamek duak just 3g ajak each other... nak bertemu??!?! ya Allah! tahan ajak perasaan nok ada d antara kamek duak tok... aku sik mok kehilangan nya juak eh... cukup la orang nok penah molah aku sakit atie and macam-macam dengan aku ya ilang and aku sik mok balit dengan orang kedak ya agik... sik ku sanggup and aku sik mok atie and perasaan aku d sakiti agik. cukup la dengan apa penderitaan nok aku alami slamak aku dengan sidak ya... aku dah bahagia and epi dengan encik NAZRY MAHMUD aku ya...

bie, bie janji dengan hunny k? iboh tinggalkan hunny... hunny sayang bie sampey aher hayat ny.. hunny sik sanggup kehilangan bie agik coz bie sanggup carik hunny for 12 years... hunny dah sik tauk agik nak madah apa dengan bie eh!!! ya jak hunny salu madah dalam atie ny slamak tok bie... mun bie dah paham kenak hunny salu diam, atie hunny salu berkata yang hunny admire rindu sayang and chentakan so much damn shit fcuk ngan nazry mahmud sampey aher hayat hunny.. nang ganas ayat d pada hunny ya, tapi maksud hanya satu! hunny teramat admire rindu sayang and chenta sama kamoo teramat sangat! heheheheee

03 September 2011

Minggu Raya

salam aidilfitri smua...

raya sakan juak blog aku tok eh... hehehhe... ada dalam sminggu dah aku sik update blog aku tok... blog aku pun beraya juak eh... hehehhee...

aku penah mention dalam blog aku lepas yang aku ngan hubby aku celebrate raya sik sama taun tok... wawawawawawwa!!! jadi, kamek duak raya keseorangan la dolok taun tok... nya pun ada hal kenak setel juak d sinun and carik rezeki d tempat orang... tapi, kesian juak aku dengan nya d sinun... shit macibai kimak sial ((abis mun ayat sumpah seranah along dah kuar tok))... sidak d sia sik reti nak berkawan juak eh!!!! !@#$%^&*() ((nang sah ayat sumpah seranah along dah kuar))

malam raya, aku nulung sidak umah apa nok patut sambil bermesej dengan nya juak... tapi, paling kesian nya nantik aku 3g dengan nya... coz aku masih nulung mak d dapo... readi tapak and sudu garpu and gelas and everything for open house. tedah aku dengan nya... nantik aku...! huhuhuhhuu... time kamek duak 3g pun, aku tertido-tido... aduh aduh!! maka aku kol nya and aku plang yang tertido-tido 3g ngan nya... ayoyok!!

pagi raya, aku bangunkan nya... and nak nyuruh nya smayang raya juak dat time... nasib nya dah bangun juak tapi aher turun... eeeee!!!! and aher juak pegi ke masjid nak smayang raya... kan dah penuh masjid!!! ((lain kali, awal turun.. iboh nak aher-aher mun dah tauk orang smayang raya tiap-tiap taun ramey berjemaah d masjid)).. last-last, sik smayang raya la nya tapi nya jalan raya d umah kawan nya nok sama keja... alhamdulillah, sik juak nya boring d sinun eh... tapi, bagi nya.. nya masih boring and sunyik coz emot yusup sik ada bersama dengan nya! huhuhuhuu.... sempat juak aku 3g ngan nya agik time ya... and he wearing baju melayu kaler cokolet eh... sama agik kaler baju ngan aku taun tok.. hehheehehhe... kamek duak berjanji juak sbenarnya walaupun kamek duak jauh...

raya ke-2, kamek orang balit ke lundu... one famili xcept abang... pegi pagi and balit ptang arie... macam biasa and kebiasaan, bangunkan nya d awal pagi.. morning kol ba.. hehehhe... nya sikda nak sine-sine juak dat time, so nya stay d hostel ajak la... nantik nak keja ajak d ptang arie... and sempat juak 3g aku dengan nya... hehehehhe... ya pun kejap coz nya malu ba... ne nak nya malu coz aku 3g ngan nya time kamek orang d umah udak batty... hehehhehe.... kebiasaan kamek orang akan ke umah kazen bapak nok terdekat ajak la... and bila sampey d umah nek udak... makannnnnnnnnnnnnnn... lunch time... ne nak, perut aku kelaparan glak dari pagi sampey tengah arie sik ada makan nasik... asyik makan biskut and minum aek jak-jak... dah la aku sik tahan minum aek bergas... hhuhuhuhuhu.. nasib umah udak and wa jijah d idang aek soya bean... ada juak lega sikit tekak aku tok tapi kenak carik aek sejuk juak.. wawaaaaw!!

ptang arie, kamek orang berangkat dalam kul 4pm kedak ya... kira dah aher juak kamek orang berangkat dari lundu ya... sampey d kuching dalam kul 5pm lalu la... yah yah!! dah nak peng juak aku time ya... elek abis aku kak balit dari lundu.. nak madah tired, sik juak aku tok tapi ke'ngantok'an teramat sangat la aku arie ya... hehehehhe!

raya ke-3??? beraya ngan parents ajak and then stay d umah coz kawan dedek datang ke umah... apa agik aku!! tdo la... heheheh... sampey hubby mesej aku pun, aku dah sik sedar abis... ya baruk aku!! ngantok giler babi((babi sik ngantok kedak aku tok))... huhuuhuhuhu! ((sori bie... ngantok glak hunny ptang ya))

raya ke-4 aku dah keja... hehehhe... sik hal ba... minggu depan(5/9/2011 - 9/9/2011) cuti sakan ba... hehehhe.. panjang cuti aku minggu depan... aku sikda ambik cuti juak time ya ba... ya aku ambik cuti panjang.. hahahahaha!!! time keja pun boring juak coz masih sunyik and sidak masih beraya sakan... aku dengan g-bah(graduate trainee) ajak yang keja on dat day... heheheh!

today!! raya ke-5... aku beraya agik dengan parents aku... arie tok, kamek orang pegi umah kazen and kawan bapak... dari taman sourabaya indah sampey ke rpr astana ya... and then, d umah nantik orang bertandang ajak la... kazen bapak dari lundu and kazen mak datang ke umah... hehehhehe! ada juak kawan nenek sama keja masa d limbang datang ke umah juak and sdara mara usu kasdi ke umah...

esok??? raya ke-6.. hehehe... mesti la berjalan raya agik aku... heheheh.... and minggu depan aku cuti!! yahoooooo.... ((berapa kali aku nak mention eh)).. hehehhe... cuti sakan la aku tok!! tapi, aku kenak pos barang nya juak minggu depan eh...

alhamdulillah.. relationship kamek duak masih kukuh agik and paling aku sik suka... mesti ada orang dengki dengan kamek duak!! aku penah ngaco sidak ya ka?? mun aku ngaco pun, aku maok barang-barang aku balit... and aku masih juak itok dengan barang-barang aku nok belum d anta balit ya... !@#$%^&*() ((kuar agik sumpah seranah aku tok))

yahooooo... banner blog aku dah siap and bertukar... hehehhehe.. banner blog hubby aku pun kedak ya juak... sama banner mek duak! hehehehehe... and aku suka dengan template blog nya eh... kiut ada juak... hehehehhee!

aiyok! bila la aku nak beraya dengan kawan-kawan aku tok oo??? teringin bena aku nak beraya bena dengan sidak ya walaupun geng opis... huhuhuhuu....

to my lurvly cayang mr nazry mahmud!!! saya teramat sayang chenta rindu and admire sama kamoo... arap kamoo dapat balik secepat mungkin... saya tak nak kamoo lamak-lamak d sinun!!! huhuhu... honest, setiap arie saya binggung sama kamoo... makan minum and life kamoo d sana, saya amat binggung skali... :((