BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

19 September 2010

Epi La Kau!!!!

epi la kau tek...?!?!? dah puas atie la kau molah aku and gerex kau kedak ya...?!??!? puas la...

apa kau tauk... JELES BAGEY NAK BABI kau ya... kau nang sik paham perasaan and sik tauk atie budi gerex kesayangan kau ya... apa kau tauk, JELES BAGEY NAK BABI!

tok aku madah dengan kau... biar aku madah dengan kau banyak kali... aku kenal dengan gerex kau ya lebih dari 5taun... kau paham sik??? AKU KENAL DENGAN GEREX KAU YA LEBIH DARI 5TAUN... aku kenal nya time kamek duak sama-sama study d kolej dolok... time ya, kau sik ada and BELUM BERGEREX agik dengan nya... aku dengan nya just berkawan... mok aku ulang agik ka??? AKU DENGAN GEREX KAU JUST BERKAWAN... KAWAN RAPAT! tauk sik???? slamak aku berkawan dengan nya, aku dah paham dengan pangey nya... mun nya ada masalah, aku tolong nya and nya pun penah tolong aku! aku anggap nya kedak abang aku juak, tauk sik kau?!?!?

sik penah aku simpan perasaan aku ngan gerex kau ya... coz aku tauk batas-batas aku ba! aku sik akan bergerex dengan kawan bait aku pun! ya prinsip aku!!! mun ompuan lain... anggap orang laki ya as her best buddy tapi layan kedak gerex and ada perasaan dengan best buddy ya, ya bleh kau SUMPAH SERANAH and ANOK MACAM-MACAM... tapi, mun aku... sori la!!

kau penah nanyak nya tentang perasaan nya ngan kau??? penah sik??? penah kau nanyak dengan sapa nya berkawan??? mun ada pun, kau just tauk JELES! wei! mun aku d tempat kau, sik guna aku nak jeles mun gerex kau ya ramey member ompuan... sebab aku cayak dengan nya... nya bagus, bait, suka tolong orang... and aku salute dengan nya coz nya seorang nok setia dengan orang nok nya cinta! TAPI... mun seseorang ya dah molah nya kedak tok... like KONGKONG IDUP NYA, KONGKONG NYA BERKAWAN DENGAN SAPA-SAPA WALAUPUN DENGAN STAF DIRIKPUN XPSECIALLY STAF OMPUAN... tunggu jak apa kau dapat dari nya! and JANGAN NAK SALAHKAN AKU!!! SALAHKAN DIRIKPUN...

aku tauk la, gerex kau ya kacak glak... encem glak... kiut glak and pangkat besar!!!! tapi, penah kau paham perasaan nya??? aku tanyak kau??!?! BODOH... walaupun umo kau mudak dari aku, tapi cara kau layan aku dalam tepon tek... kau dah molah aku marah tauk sik??? salah ka aku nak mbak nya g umah kawan aku... bkan aku sorang k? aku pun ada mbak kawan-kawan aku lain juak! G.I.L.A aku nak mbak nya ajak!!! wei!! pikir la sikit oiii...

muka jak kacak tapi pangey BUSUK... arap gerex jak encem tapi sik penah nak kenal perasaan nya! tauk JELES NAK BODO jak!!!

tok dah puas la atie kau...?!?!? aku tauk ba... sak gerex kau sik dapat berkawan dengan sapa-sapa nak xspecially ompuan... sak orang madah, kau hebat nak??? ne nak hebat... gerex kau encem, pangkat tinggi, bait and suka tolong orang! tapi, kau sik pikir perasaan gerex kau ya... hello! aku ompuan juak tapi, aku paham bena dengan pangey orang laki mun d polah kedak ya... maksud aku, apa kau dah polah dengan gerex kau ya...

dah la... kau pikir agik la... aku tauk la umo kau agik miak tapi, pikir bena-bena apa kau dah polah tok!!!! tegal kau, persahabatan aku dengan gerex kau ya dah putus tegal kau!

sik guna kau nak bersadu and bercerita sal aku dengan gerex kau ya...

pa-pa pun, makceh aku ucap ngan kau... mun kau ada masalah dengan gerex kau! kau SETEL DIRIKPUN...

08 September 2010

Selamat Hari Raya AidilFitri

wah wah! ramey blogger aku ucap slamat arie raya dengan blogger lain eh.. kamek pun maok juak eh... *sik mok ketinggalan juak aku tok* he5x... *wah! ber'kamek-kamek' indah eh... he5x*

kepada smua member blog kamek, kamek nak ucap slamat arie raya aidilfitri.. maaf zahir batin tapi majoriti nya zahir k... batin sik ada! he5x...

kamek nak mohon sejuta kemaafan mun kamek penah molah salah silap secara sengaja mahupun sik sengaja slamak kamek berblog-blog tok... biasala, blog tok dah kenak diari kamek ba... pakey kamek luah perasaan apa nok terbuku berkulat d atie dan perasan kamek slamak tok!

mun ada ktak orang, ada terasa apa kamek post ya... honest kamek madah yang sikda kaitan dengan ktak orang apa nok kamek post slamak tok... nang sikda kaitan antara ktak orang k? =)

bah bah.. mun ktak mok ke umah... d persilakan... address umah kamek...

507, lorong 13,
taman desa wira,
jalan batu kawa,
kuching.

number phone kamek??? 016-8515145... tepon o mesej jak dolok k? awal kamek madah juak tok, 1st and 3rd... kamek ada d umah... 2nd raya, kamek dengan famili mek balit LONDON... pegi pagi and balit ptang... jadi, on 2nd raya, malam ada kamek d umah... pa-pa pun, just call o mesej awal k? =)

Sapa Anok Sapa???

pahal dengan kau kinek tok? kau ada sik puas atie dengan aku ka??? aku tauk la nok kau ya encem glak sampey nak anok aku... tapi, atie dan perasaan kau busuk!

slamak aku kenal kau nok aku anggap kau kedak adik aku... aku sik sangka kau masih simpan perasaan dendam and bencik...

dolok gerex kau salu bersadu ngan aku sal masalah ktak duak... and aku banyak merik nasihat dengan nya... and penah aku asut nya, nyuruh nya tinggalkan kau and lepaskan kau... coz kau dah polah macam-macam dengan nya... kau pun penah curang dengan nya and kau anok nya macam-macam kedak kau sik mok ambik dulik sal nya agik!!! penah aku ambik berat sal nya? betapa bait nya ngan kau tapi kau polah nya kedak ya... kau polah nya kedak baju and sampah juak! kau penah madah kau nak berubah and ada kau berubah??!?!?

kinek tok, aku nak kontek dengan nya... nak nanyak kabar sal nya... sik dapat! tegal kau la ya!!! tegal nya salu bersadu masalah nya dengan aku, tegal ya la kau sik nyuruh aku kontek dengan nya agik...

aku tauk, aku salu bersadu masalah aku dengan kau tapi... sia-sia juak aku bersadu ngan kau... pangey kau sama juak! kau masih juak dengan pangey lamak kau ya!!! nang patut juak kau d anok orang macam-macam... tegal kau la ya.. pangey kau nok kurang ajar juak ya!!!

kau nang sikda rasa bersyukur dengan apa nok kau dah dapat dari nya... gerex kau dah polah macam-macam and sanggup molah apa untuk kau... demi kau sik?? kau agik padah nya macam-macam... kau tauk sik, kenak nya molah kedak ya??? nya kedak aku... nya dah ekot pangey aku! kau tauk sik?!?!?

sik perlu kau nak anok orang macam-macam and nunggah orang kedak ya... pikir dirik kau ya... mun kau d tunggah kedak ya, d gelar kedak ya... marah ka sik kau? kedak ya juak orang! smua orang ada atie dan perasaan ba... bkan anak patung mahupun binatang d tunggah kedak ya...

ya la tek, muka jak encem.. kacak tapi pangey... kedak setan! sik tauk reti nak bersyukur!

dah la, mun kau ada masalah... iboh kau carik aku! kau selesaikan lah masalah kau dirikpun... bak kata kau dengan gerex kau nak, "iboh nak bercerita masalah dengan orang lain termasuk along"...

Sori My Lil Sista Named Nax

salam...

ya ampun... arum bulak, dah lamak tag tok dalam pc adik ku tok and lamak na aku nak bayar utang anak tok! he5x... *mesti kenak ngerepak aku leh anak tok*

tag tok sbenarnya dari adik kesayangan aku nok kiut montek bernama nax... and she neygeh sista too! he5x...

dear adik ku yang terchenta and tersayang... tok kak long ktak membayar utang ktak nok skian lamak blum d bayar... ha5x

1. five name dat people called you:-
i. along
ii. emie
iii. emot
iv. amy(bkan amy search a'a... he5x)
v. wa long

2. five important dates in your life:-
i. 28 05
ii. 19 03
iii. 19 07
iv. 28 08 2006
v. 01 08 2009
vi. 08 04(tambahan, bleh sik?)
vii. 14 06

3. five things you've done yesterday:-
i. online - blogging, fesbuk, myspace, cetting
ii. kemas-kemas umah
iii. makan(saya sik posa maa.. he5x)
iv. dye rambut
v. messaging(oways messaging ba... he5x)

4. five ways to be happy:-
i. buzykan dirikpun...
ii. dengar lagu
iii. melalak melolok... a.k.a karaoke
iv. hang out dengan member...
v. senyum... =)

5. five favorite movies/dramas:-
i. nur kasih *drama*
ii. cinta untuk ain *drama*
iii. magadascar *katon movie*
iv. hotel mania *drama*
v. true blood *drama*

6. five favorite hobbies:-
i. online
ii. messaging
iii. window shopping
iv. listening to radio either music
v. ZzZZzz

7. five favorite people:-
i. my family
ii. my dad
iii. my bowyie
iv. my LION *really miss dat GUY*
v. my bebear

8. five favorite places vacation:-
i. kl
ii. langkawi
iii. miri
iv. brunei
v. sabah

9. five reasons you answer the survey:-
i. nax tag aku!!!!
ii. aku boring...
iii. baruk teringat dengan utang nax tok! he5x
iv. mata blum ngantok agik!
v. *kenak aku jadi mangsa keadaan?!??*

10. five person to tag:-
i. asz
ii. Amni
iii. ztie
iv. bang odio
v. awg khairul

05 September 2010

Aku CHENTA Bena Ngan Video Tok

video

mesti kau masih ingat dengan lagu tok kan? aku penah merik lagu tok dengan kau kan? and penah kau paham smua lirik lagu tok??? ada ka kau paham bena lirik lagu tok??? mendalam glak kan lirik lagu tok??? lagu tok aku merik ngan kau ajak ba... khas buat kau... awok! hanya untuk kau.. kau ingat sik yang, aku sik mok lagu tok d kongsi dengan orang lain???

aku baruk jak dapat video klip tok... kau tauk sik, lamak aku carik video tok tapi, blum ada jumpa and tok aku dah jumpa... hope kau suka dengan video tok and aku tauk, kau masih SAYANG and CHENTA dengan lagu tok kan???

03 September 2010

Di Sebalik Gambar Tok






hanya kau ajak paham d sbalik gambar nok d uplod aku tok!!! kau ingat smua ya kan??? sik mungkin kau lupak smua ya kan??? ingat la yang aku masih simpan barang nok penah kau merik ngan aku ya kedak ne aku penah jaga perhubungan kita dolok...

*cayang, kenak lion nya pakey pampers??? sapa pun keja tok cayang???*