BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

19 May 2013

Justin Timberlake - Mirrors

Aren't you somethin' to admire?
Cause your shine is somethin' like a mirror
And I can't help but notice
You reflect in this heart of mine
If you ever feel alone and
The glare makes me hard to find
Just know that I'm always
Parallel on the other side

Cause with your hand in my hand and a pocket full of soul
I can tell you there's no place we couldn't go
Just put your hand on the glass
I'll be tryin' to pull you through
You just gotta be strong

'Cause I don't wanna lose you now
I'm lookin' right at the other half of me
The vacancy that sat in my heart
Is a space that now you hold
Show me how to fight for now
And I'll tell you, baby, it was easy
Comin' back into you once I figured it out
You were right here all along

It's like you're my mirror
My mirror staring back at me
I couldn't get any bigger
With anyone else beside of me
And now it's clear as this promise
That we're making
Two reflections into one
Cause it's like you're my mirror
My mirror staring back at me, staring back at me

Aren't you somethin', an original
Cause it doesn't seem merely assembled
And I can't help but stare, cause
I see truth somewhere in your eyes
I can't ever change without you
You reflect me, I love that about you
And if I could, I
Would look at us all the time

Cause with your hand in my hand and a pocket full of soul
I can tell you there's no place we couldn't go
Just put your hand on the glass
I'll be tryin' to pull you through
You just gotta be strong

I don't wanna lose you now
I'm lookin' right at the other half of me
The vacancy that sat in my heart
Is a space that now you hold
Show me how to fight for now
And I'll tell you, baby, it was easy
Comin' back into you once I figured it out
You were right here all along

It's like you're my mirror
My mirror staring back at me
I couldn't get any bigger
With anyone else beside of me
And now it's clear as this promise
That we're making
Two reflections into one
Cause it's like you're my mirror
My mirror staring back at me, staring back at me

Yesterday is history
Tomorrow's a mystery
I can see you lookin' back at me
Keep your eyes on me
Baby, keep your eyes on me

'Cause I don't wanna lose you now
I'm lookin' right at the other half of me
The vacancy that sat in my heart
Is a space that now you hold
Show me how to fight for now (please show me, baby)
I'll tell you, baby, it was easy
Comin' back into you once I figured it out
You were right here all along

It's like you're my mirror
My mirror staring back at me
I couldn't get any bigger
With anyone else beside of me
And now it's clear as this promise
That we're making
Two reflections into one
Cause it's like you're my mirror
My mirror staring back at me, staring back at me

You are, you are the love of my life [x10]

Now you're the inspiration for this precious song
And I just wanna see your face light up since you put me on
So now I say goodbye to the old me, it's already gone
And I can't wait wait wait wait wait to get you home
Just to let you know, you are

You are, you are the love of my life [x8]

Girl you're my reflection, all I see is you
My reflection, in everything I do
You're my reflection and all I see is you
My reflection, in everything I do

You are, you are the love of my life [x16]

p/s : lagu tok aku dadikat dengan orang PALING AKU SAYANG and CHENTA dari dolok sampey kinek tok... Encik Nazry bin Mahmud... Ingatlah yang saya slalu bersama dengan awak walaupun kita selalu kayi... hehehhehe...

13 May 2013

This I Promise You... Aggay!!!



Ohh ohh...

When the visions around you,
Bring tears to your eyes
And all that surround you,
Are secrets and lies
I'll be your strength,
I'll give you hope,
Keeping your faith when it's gone
The one you should call,
Was standing here all along..

And I will take
You in my arms
And hold you right where you belong
Till the day my life is through
This I promise you
This I promise you

I've loved you forever,
In lifetimes before
And I promise you never...
Will you hurt anymore
I give you my word
I give you my heart (give you my heart)
This is a battle we've won
And with this vow,
Forever has now begun...

Just close your eyes (close your eyes)
Each loving day (each loving day)
I know this feeling won't go away (no..)
Till the day my life is through
This I promise you..
This I promise you..

Over and over I fall (over and over I fall)
When I hear you call
Without you in my life baby
I just wouldn't be living at all...

And I will take (I will take you in my arms)
You in my arms
And hold you right where you belong (right where you belong)
Till the day my life is through
This I promise you baby

Just close your eyes 
Each loving day (each loving day)
I know this feeling won't go away (no..)
Every word I say is true
This I promise you

Every word I say is true
This I promise you
Ooh, I promise you...

LAGU INI SAYA TUJUKAN KEPADA ENCIK NAZRY BIN MAHMUD... INGIN SAYA BAGITAU KEPADA ANDA YANG SAYA BENAR-BENAR SAYANG DAN CHENTAKAN KAMOO... SAYANG KAMO BANGAT!!

12 December 2012

Sarang Spider Da....

aku dah lamak sik update blog... dah berkurun lamak dah... bkan takat sarang spider d dalam tok... macam-macam sarang dah ada...

insya Allah, ada masa terluang, aku update dengan crita terbaru... banyak nak crita tapi lak-lak la... hehehhe...

salam!

24 July 2012

Kesibukan Teramat Sangat


salam dan selamat tengah arie...

sudah sekian lama aku sik update blog aku... nang dah berulat dan bersarang oleh sarang labah-labah eh... aduh aduh! bkan aku malas nak update agik tapi masa aku nak update sikda. asal keja, balit ke umah... mandik, solat, makan, mesej and tdo. mun nak fesbuk pun, aku just cek ajak and komen apa nok patut... sikda masa nak update blog aku sdangkan banyak crita aku nak kongsi dengan kawan-kawan aku juak...

banyak crita aku nak stori juak tok eh... nang banyak!!! hehehhehehe

aku kinek tok dah d ppes ternak d jalan mersawa, area pending tok. baruk arie tok aku masuk opis Ternak... slamak omost 2 minggu aku d tugaskan d kubah ria, jual daging d sia... kira, aku tok bertugas under sidak ppes ternak la... kira d pnjam la... nasib orang bujang aku ada dengan aku, sik juak aku boring d sitok... hehhehe... and paksa juak aku mbak laptop pakey ilang boring aku agik d sitok...

kira, aku start bertugas under sidak on 10 julai and mun d ekot sampey 15 julai tapi d lanjutkan agik sampey arahan dari g.m(general manager) ternak... selagi g.m ternak madah, aku masih d perlukan untuk ebrtugas d sia, bertugas la aku... dari 8pagi sampey 8malam. ayoyo!!! tapi, sik hal coz aku d bayar o.t oleh sidak ya... hehehehhehe...

slamak 2minggu aku ditugaskan d sia, nang boring juak eh. walaupun tempat ya jarang orang pegi pada siang arie tapi, pada ptang... start la kedey-kedey makan bukak and berjual d booth nok d sediakan. macam-macam la, barang d jual d sia... baju, booth jual kraftangan pun ada juak. tapi, dugaan aku sik dapat is, nak makan and minum jak! aduh aduh... nak beli makanan mahupun minuman, sikda duit. maok sik maok, aku bekal ajak dari umah la...

and aku telah d lamar oleh sidak ppes ternak... maksud nya, aku sik cbg agik and bakal jadi staf sidak ppes ternak. aku sik pasti and sik mok nak madah lebih-lebih juak sebab aku sik tauk itam putih and aku just dengar dari mulut sidak ya jak... mun bena, aku kenak serap oleh g.m d ternak tok, alhamdulillah... rezeki aku d sitok tapi, aku binggung dengan orang bujang aku nok masih blum ada keja. xcuatly, nya nang dah dapat keja d toys r us d hills ya, nya start blan depan tapi nya masih juak nak carik keja tetap. aku ada madah dengan nya, keja ajak d sia and mun ada rezeki, beli motorsikal. senang nak carik keja jauh dari ya juak... and insya Allah, ada juak keja tetap nya. insya Allah...

apa agik aku nak padah dalam tok ooo???!?!?! alu blur aku eh... aku pun nak tukar template aku juak... dah lamak aku sik molah keja kedak ya... hehehhehe....

and lamak juak aku sik uplod gambar aku ke dalam blog tok ooo... dolok, rajin aku nak uplod gambar-gambar aku ke dalam blog tok... tok, alu sik ada agik eh.. ne nak, aku dah jarang juak nak bergambar juak eh... hehehehehe... insya Allah, ada aku uploda dalam tok! heheheheh...

bah, ada masa... ada aku update agik blog aku tok...

salam and slamat berposa...

29 May 2012

Kengantokan

salam... slamat malam untuk smua blogger d luar sana! hehehhe... ayoyo! sudah sekian lama saya tidak update saya punya blog... sudah ada sarang sudah ini...

ok ok... sebelum aku melelapkan mata tok walaupun whole day aku tdo dalam kereta... sik cukup juak coz sik selesa... biar aku cerita apa nok berlaku ngan aku slamak aku lamak sik udpate blog aku...

hubungan aku dengan apek aku ya?! alhamdulillah walaupun kamek duak salu juak kayi... aku pun sik tauk, slamak nya d kuching tok... kamek duak nak alah-alah kayi... asal nya salah sikit, start la aku nak marah nya... bila aku nangga nya, cian juak aku dengan nya... tok salah aku juak...

tapi, paling aku kecian, nya masih blum ada keja... nok ya paling aku binggung sbenarnya. sampey bila nya nak nganggur d kuching tok... dah macam-macam cara nyuruh nya carik keja, sigek pun sik ada... mun nya keja d kl, senang-senang ajak nya dapat keja... mun d sitok, sik dapat... and susah walaupun nya dah carik keja... ada aku juak pegi kl mun kedak tok walaupun ada orang madah, life cnun mesti maok gaji besar... sik semestinya, asal kita pandey juak berbelanja, dah cukup... life d kuching pun dah kedak life d kl juak... sik jauh juak beza nya...

perasaan aku dengan nya, masih kedak dolok... sik penah berbelah bagik and perasaan aku masih sayang dan chentakan nya kedak dolok... walaupun nya dengar macam-macam dari mulut orang sal aku, aku merik nya semangat juak and slalu madah dengan nya, iboh dengar kata orang. cayak dengan dirik pun yang aku bkan kedak ya... and aku slalu madah, iboh takut and sedih... tapi, nya masih juak sedih and takut... sampey bila perasaan nya ya akan berakhir? aku sik mok nya slalu dalam ketakutan dan kesedihan juak... aku sik sanggup nangga nya kedak ya...

marek burfday aku... taun tok, insya Allah... kemungkinan kamek duak sambut... and minggu tok pun, burfday nya... insya Allah, kemungkinan aku akan beli adiah untuk nya... khas buat nya! :) aku sik perlu adiah dari nya... cukup la kasih sayang kamek duak... ya ajak cukup berharga.

bah bah... mata aku dah ngantok glak dah tok... dah la mandik aher juak tok... esok dah gago aku... insya Allah, ada aku update agik... insya Allah...

p/s : encik NAZRY BIN MAHMUD... awak jangan terlalu risau dengan saya d sini... hunny ok and hunny pandey jaga dirik d sitok... my lurvly hometown ba... dun worry k? really miss and lurv you cayang... muahug nya!

19 March 2012

Adoyai!

salam sejahtera... slamat malam smua...

wah! sudah sekian lamak, aku sik update blog aku eh.. dari blan november taun lepas until malam tok, uuuuuu..... ((kira lok...)) ada dalam 4 blan aku sik update blog aku... hehehehhe... bkan aku malas tapi, blum ada masa sesuai juak... and lappy aku d mbak orang bujang kesayangan aku ke bilit sewa nya... sik juak nya boring d bilit nya...

aku baruk jak pas baca blog nya... shit! nangis aku bila baca blog nya! honest, aku sbenarnya rindu dengan nya time nya berjauhan dengan aku dolok. nya kinek tok dah dekat dengan aku... teramat dekat ngan aku! tapi, hubungan kamek duak macam berjauhan ajak... :((

kinek tok nya sikda keja... sik tauk la kenak la nya susah dapat keja d sitok... masa nya d tempat orang, senang ajak nya dapat keja walaupun gaji sik sebrapa... tapi, bila nya d sitok, smua keja nok nya apply sik kenak dengan nya! aku sik tauk sine salah nya coz sik dapat keja... honest, aku binggung dengan keadaan nya kinek tok... ((ya Allah! kau berik la kekuatan dan semangat dengan nya.. berikan lah rezeki untuk nya mencari pekerjaan nok sesuai dengan nya))

baruk aku kenal sapa nya sbenarnya... nya nang aggay nok aku kenal walaupun bkan sejak dari sekolah dolok... aku kenal dengan aggay omost staun yang lalu... aggay nok seorang gila-gila kadang-kadang sampey malu aku d polah nya depan orang ramey... huhuhuh.... nang berolah nya tok! walaupun nya dah molah aku malu tapi aku sik kisah juak...!

sik lamak staun hubungan kamek duak... alhamdulillah dan syukur dengan apa kamek duak lalui. cabaran nok terlalu mencabar kamek duak lalui slamak tok. dari nya di kl sampey d kuching tok... slalu juak kamek duak kayi tapi ya perkara biasa dalam sesebuah hubungan berkapel mahupun laki bini.

aku arap nya dapat keja dalam masa terdekat tok. sik kira, keja apa pun... yang penting, nya dapat keja... aku kesian dengan nya juak ba nok sikda keja masa tok... walaupun dah banyak nya apply keja... :((

salam...

27 November 2011

Aku Kembali... =)

salam and slamat ptang...

huuuuuu.... lamak aku sik update post and lamak aku sik blogwalking blog member aku... dah jarang aku nak blogwalking and update blog aku... hehehehe... sori guys... buzy memanjang juak aku and kadang-kadang sikda idea aku nak taip and luah dalam blog aku ba.. heheheh! omost sblan aku didnt update my post... hehehe... sori sori sori...

arie tok... arie minggu and pubic oliday... and esok pun oliday... yahoooo... dapat la ngando! ((ya pun mun dapat ngando aku tok))... hehheheheheingin daku umumkan bahawasanya, my hubby sudah ada d kuching... dah nak masuk sblan nya d kuching tok... sik berasa juak nya dah lamak d kuching tok eh... honest, epi aku bila nya ada ngan aku sitok... and nya dah dapat keja juak... alhamdulillah for him!!! walaupun kamek duak dah jarang jumpa... perasaan sayang and chenta aku dengan nya tetap seperti dulu... time mula-mula aku bergerex dengan nya ba... hehehehhe... sik penah berubah malah makin kuat perasaan aku dengan nya... honest, i dun want lose him AGAIN... cukup la nya kenak 'culik' just for 3days... ya pun, kedak apa aku carik nya... aduh aduh!!!!

slamak nya d kuching, banyak tempat aku dah mbak nya hangout sama-sama kecuali ke damai... rasa nak lepak d damai ajak aku tapi sik tauk bila nak lepak sia... teringin aku nak lepak and relek ngan nya d damai nun... huhuhhuuhu... mbak nya hangout ke spring, sarawak plaza, waterfront and bgs(boyan-surabaya-gersik)... and mbak nya balit miri... hehehehe... ya pun, mak invite nya juak mbak ke miri skali...

ok ok... nya kinek tok keja as tourist guide d sbuah kompeni d kuching tok... and ada bilit sewa untuk nya juak... bleh juak selesa untuk nya walaupun bilit ya bekum(sikda tingkap) and sederhana kecik... selesa for him la... tapi, nya try nak carik bilit sewa agik dalam masa terdekat... insya Allah...

relationship kamek duak? alhamdulillah... dah 5blan hubungan kamek duak berjalan dengan lancar and baik... walaupun ada salah paham sikit, aku sik ambik kisah juak pun malah aku paham mun ada masalah kedak ya... aku dapat diam and merik nasihat and semangat dengan nya... and yang sik best nya, kamek duak dah jarang nak luangkan masa bersama-sama kedak dolok coz of nya dah keja juak and aku pun dah keja... wawawawa! transport pun sik ada juak, ya jadi masalah kamek duak. sik dapat nak hangout sama-sama....

kadang-kadang, bila kamek duak ada masalah... kamek duak akan setel sama-sama and carik jalan penyelesaian! bila nya ada masalah, aku dengar and aku merik nasihat dengan nya... =) kedak juak aku tapi kadang-kadang aku pendam ajak masalah aku coz aku sik mok nya binggung dengan aku... akan tetapi, kadang-kadang aku sik dapat nak napok juak coz nya tauk pangey aku kedak ne... nya dah tauk and masak glak dengan pangey aku tok...

bila nya crita sal 12years nya carik aku... aku diam and sik dapat nak madah pa-pa... terpaku aku bila nya dah start crita sal ya... d dalam atie aku just dapat madah, "bie, tok smua salah hunny... hunny sik tauk yang bie dah lamak peratikan ny, sejak dari skolah agik tapi ny polah bodo.. ny sik nangga orang yang peratikan gerak-geri ny slamak tok... mun ny tauk smua ya, dah lamak hunny dengan nya kan, cayang?" and aku pendam perasaan aku ya... aku sik mok nya nangga aku nangis...

ok ok... crita sal tempat keja aku agik...

dah setaun aku keja d sedc ya... sik berasa juak aku keja dengan sidak ya dengan macam-macam karenah aku jumpa and paham... hehehhehe! banyak juak aku pelajari slamak aku keja d sia... and insya Allah, dalam masa yang sama, aku ngah carik keja juak time tok... insya Allah and hopefully aku ada keja baru...

and pendrive sarawak energy aku dah ilang... wawawawawa... dah la banyak dokumen aku dalam ya... ne nak tuju pendrive aku ya ka??? huhhuhuu... paksa aku molah data-data nok penah aku molah ya dari mula... huhuhuhu... ne nak tuju pendrive aku ya ka??? sijil-sijil d potostat aku and hubby aku ada dalam ya, data-data keja aku, gambar kamek duak... wawawawawa

bah bah, aku nak release tension aku dengan dengar lagu lok... hehehhehehe... insya Allah, ada masa, ada aku update agik...

c.c : Verdavouxsz Ghaoxsz... Emot Yusup amat sayang and chenta sama kamoo... kamoo jangan ilang lagi k and saya tidak sanggup kehilangan kamoo... tidak sanggup saya menduakan kamoo... hanya kamoo d atie saya! muahahahhaha...

29 October 2011

Di Pagi Yang Sejuk and Suram

salam and slamat omost tengah arie... hehehehe....

arie tok??!?! xcuatly, aku sik tauk nak madah apa dalam post kali tok... aku ngah blur and jantung aku dup dap dup dap dalam minggu tok...

yahoooo..... lusak my hubby balit ke kuching... sik sabar aku eh... and sebab ya la jantung aku dup dap dup dap bagey nak mati... time keja pun sam ajuak sampey sik tentu keja d polah aku dalam minggu ya... ada jak nok sik betul... huh!

honest, aku sik sabar nak jumpa dengan nya... FOR DA 1ST TIME!!! BUAT KALI PERTAMA K? aduh aduh... ((dear my sis Naznaznaz Nazirah... gine nak ilangkan perasaan nebes tok? heheheheh))

honest, tok la aku kali pertama face to face dengan orang nok aku sik penah nangga d skolah dolok... d smk bintulu fron year 1998 til 1999... mun aku nangga pun, just skali imbas ajak... arghhh... my hubby ya sik hal la... dah salu glak perati aku d skolah time ya... dari start aku masuk skolah ya sampey aku pindah ke kuching tok.. and bercarik aku dari taun 2000 sampey kinek tok... yah!!! its mean, 12years... nya pendamkan perasaan adn isi atie nya ngan aku... aku jak yang sik tauk tentang perasaan nya time ya... bodo aku eh!!! aku dolok-dolok senang-senang ajak dapat gerex baru tapi orang nok nantik aku for 12years ya, aku sik sedar! stupid aku tok!

aiyok!! gine nak bila kamek duak bertemu tok lak ka??? nebes giler babi aku eh... babi aku sik nebes kedak tok!!!! honest, sik sabar and nebes... waduh waduh... ada aku pengsan dah d apot time pick him there lak...

dah la bilit aku tok blum d kemas and banyak debu... eran ajak nya nangga bilit aku kedak tok.. jadi, aku kenak kemas bilit aku dalam arie tok... sik dapat nak kemas esok juak eh... mok tukar cadar tilam juak aku tok... mun sik kemas arie tok, paksa juak aku kemas esok arie... wawawawaw... need to vakum bilit tok and kemas buku-buku d atas meja komputer tok and cd-cd games si haziq tok... huh!!! mun sik d kemas bilit tok, kenak ngerepak leh mak aku tok... bilit aku sik d kemas maka my hubby nak datang on monday! tapi, ada atie juak nak kemas esok arie... muahahaha...

hurmmm... apa aku nak polah lak eh?!?! nang boring juak stay d umah on saturday and sunday... nak kuar pun boring juak.. sikda duit nak hangput and geng-geng pun sikda mesej nak mbak aku hangout sama.. huhuhuhhu...

okie la.. insya Allah, ada aku update agik blog aku... malas aku nak nukar template blog aku ya... nantik aku ada mud lok, baruk aku nukar nya... hehehhehehe....

12 October 2011

I HATE IT...

salam...

wah! malam tok ujan ooo... sejuk ini malam!!! best untuk tdo lena ini malam.. muahahahha... saya suka saya suka...

okie okie... aku nak crita apa nok dah berlaku dengan aku dalam minggu tok...!

arie isnin lepas, aku, saeyah and staf lain pegi ke sedidik... ada discussion re-group startegic planning for an half day... and, bila dah balit ke opis dalam tengah arie... aku d pressure oleh orang nok aku sik suka... biar la aku mention nya KJ...

kamek duak saeyah baruk jak sampey d opis, nya nanyak kamek duak... slide ya dah siap ke blum... apa agik saeyah, jawab belum la... baruk nak duduk kamek duak d opis, alu d tanyak nya... sapa sik pressure... sik puas atie, aku d tanyak nya agik... aku madah la, lak aku molah...

and bila aku dah start molah, nanyak agik... last-last aku jawab, "sik dapat nak madah, bila nak siap and dah siap ka blum..." dalam atie ku madah, aku baruk jak mula molah and edit slide ya... skali tanyak, aku dah okie... kali ke-2 tanyak, masih ok and kali ke-3 and bila nya madah nya maok dalam kul 3pm... aku dah pressure abis and rasa nak nangis aku bila d polah orang kedak ya... pikir aku tok robot ka d polah kedak ya... and pikir senang ka edit benda kedak ya... nok nya sik hal la, nok last-last, kak aku abis edit ya... nya edit penghabisan... sik pressure apa juak ya... sik sial shit damn kimak fcuk apa kedak ya!!! aku duli apa juak time ya, aku terus emel dengan staf and bos sub-sidiaries kamek orang. aku dah sik tahan d pressure kedak ya... she think aku tok robot! paling aku sik suka bila keja aku d edit agik and orang yang abiskan keteh-keteh keja aku ya... mun rasa dirik ya betul, polah la dari A sampey Z and iboh nak nyuruh orang pressure...

aku dah apply cuti raya ajie juak time tok... and hopefully approved raya ajie aku ya... hehehhehehe... kamek orang beraya d miri and maybe sminggu mek orang d sinun... insya Allah! dapat la aku temu geng aku d sinun... hehehehehe... lepak dengan sidak ya la... rindu juak aku dengan epul ya eh.. muahahhaaha....

arie tok, aku plang rasa sunyik and omost nak nangis juak aku arie tok... sunyik handphone aku dari ptang tadik gara-gara nya buzy d siber... aku sik tauk apa d polah nya lamak glak d siber ya... aku pun malas nak ngaco nya ngah online juak... :( aku pun sikda pikir bkan-bkan juak sal nya ya... maybe ada keja nya nak d polah time ya ba... =)

aku kinek tok sik sabar nantik kedatangan nya jak tok... and wanna spend a lot of time with him... honest, aku blum penah nangga... bersua muka pun blum penah dalam 12 taun ya... nya ajak salu perati aku... aku tok, bkan nak perati orang mahupun nya pun d skolah dolok! muahahahah... ((bie, sik sabar hunny eh))

18 September 2011

Rain Over Me

video

[Marc Anthony]
Girl my body don't lie
(Red One)
I'm out of my mind
Let it rain over me
(Mr. Worldwide)
I'm rising so high
Out of my mind
(Marc Anthony)
So let it rain over me

Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me

[Pitbull]
Always a new million
Always a new vodka
Forty is the new 30
Baby you're a rockstar
Dale veterana, que tu sabes
Mas de la cuenta, no te hagas
Teach me baby, or better yet,
Freak me baby, yes, yes
I'm freaky, baby, I'ma make sure that your peach feels peachy, baby
No bullshit broads, I like my women sexy, classy, sassy
Powerful yes, they love to get a little nasty, ow
This ain't a game you'll see, you can put the blame on me
Dale munequita abre ahi, and let it rain over me

[Marc Anthony]
Girl my body don't lie
I'm out of my mind
Let it rain over me
I'm rising so high
Out of my mind
So let it rain over me

Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me

[Pitbull]
Always a new million
And always a new vodka
Light is the new majority, ya tu sabe
Next step la casa blanca
No hay carro, nos vamos en balsa
Mami you know the drill, they won't know what I got 'til they read the will
I ain't tryin', I ain't trying to keep it real
I'm trying to keep wealth and that's for real
Pero mira que tu estas buena, y mira que tu estas dura
Baby no me hables mas, y tiramelo mami chula
No games you'll see, you can put the blame on me
Dale munequita abre ahi, and let it rain over me

[Marc Anthony]
Girl my body don't lie
I'm out of my mind
Let it rain over me
I'm rising so high
Out of my mind
So let it rain over me

Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me

[Pitbull]
Mr. Worldwide, Marc Anthony, tu sabe
I was playing with her, she was playing with me
Next thing you know, we were playing with three
Oh oh oh oh oh oh

I was playing with her, she was playing with me
Next thing you know, we were playing with three
Oh oh oh oh oh oh
Rain over me

[Marc Anthony]
Girl my body don't lie
I'm out of my mind
Let it rain over me
I'm rising so high
Out of my mind
So let it rain over me (over me)

Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me (over me)
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me (Woo)

Ay ay ay
Ay ay ay
Let if rain over me
Ay ay ay
Ay ay ay
Let it rain over me (Woo)