BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

01 February 2009

Boring Ka Aku Tok?!?!?

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Chorus:
Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah


lagu ya?!?! ada makna d sbalik lagu aizat ya...

time aku dengar lagu ya, terus aku post blog tok...! dun know kenak!!! hu5x... damn, mata aku ngantok eh!!!

kepada sesiapa nok penah berkawan dengan aku ya, hope u like it!!!! kamek dadikat lagu tok dengan NYA... :D

im M.U big fan walaupun aku sik berapa aktif mengikuti futball tok! he5x... but, aku minat dengan CHRISTIANO RONALDO and RYAN GIGGS! he5x... :)) apa d kerepak aku tok?!?!? G.I.L.A aku tok nak?!?!? ha5x... =))

arie tok masih ujan... time kamek orang kuar(aku dengan famili), ujan lebat eh!!! kira nak shopping d da spring tek... sik jadi coz parents aku ada diner malam tok! wa5x... =(( dah kamek orang balit ke umah, ujan dah berenti! huh...

esok??? online, makan, tdo... online, makan, tdo! nangga tb, jarang eh... lusak??? online, makan, tdo... online, makan, tdo... tapi, kemungkinan jalan-jalan eh! ha5x...

so, apa plan aku malam tok?? nang bowink bena aku d umah tok... blan depan dah stat study... yahooo!!! sik sabar mok study eh... yes, yes...! study bena-bena eh walaupun study smart... he5x!

tapi, dalam blan tok... aku ambik lesen la! lesen keta and motockal(pakej... just rm1300 ajak)... okie la ya... and hope aku okie time ambik lesen lak xspecially in table test ya! huh... aku just nantik sayang aku kol and madah ajak bila aku mok ambik table test ya! he5x...

bah... bah... mupok lok!!!

2 Luahan Rasa:

Ken Cornellius said...

mbak ilek jak palak long..boh dipikir gilak aite..

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

Ken Cornellius - mbak elek pun susah juak ken, sik mbak elek pun sama juak! he5x... but dun worry, everything in okie mun aku seorang nok tabah k? he5x