BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

27 February 2009

Aku Curi Tag Dari Sis Atiey

1. Kitak ada rahsia sik??
JAWAPAN : ada tapi sik smua rahsia kamek nak luahkan kepada smua! hu5x...

2. Kitak mok bergerek ngan lelaki yang mudak dari umo kitakkah?
JAWAPAN : kamek nang bergerex ngan laki nok mudak dari kamek tapi stahun ajak muda dari kamek.

3. Kitak sukakah pergi kolej??
JAWAPAN : suka juak... he5x! miak ramey kenal dengan aku! yahoooo...

4. Pa polah kitak mun ada duit sejuta?
JAWAPAN : wow! simpan juak untuk masa depan... and lebih ya shopping! iboh lupak juak, bayar utang ptptn, merik ngan orang tua agik! he5x =))

5. Adakah kitak sanggup bercinta dengan kawan kitakpun??
JAWAPAN : aduh! susah kamek nak jawab soalan tok eh...

6. Nak ni lebih bagus, rasa dicintaikah atau mencintai urang?
JAWAPAN : duak-duak bleh sik??? he5x...

7. 5 igek lagu kesukaan kitak:
JAWAPAN :
>> tanpa - 6ixth sense
>> kenangan terindah - samsons
>> entah - afghan
>> laguku untukmu - meet uncle hussein
>> lite on - david cook

8. Mun urang nak disuka kitak ya dah ada urang lain, apa akan kitak polah?
JAWAPAN : polah macam biasa ajak and hope nya epi and bahagia d samping orang nok nya cinta ya

9. 5 igek rancangan tv paling kitak suka:
JAWAPAN :
>> cinta untuk ain - tv3
>> rozanna - tv3
>> crayon shin chan - ntv7
>> upin dan ipin - tv9
>> slot lagenda - tv3

10. Kitak ada apa-apa yang disesalkan dalam idup?
JAWAPAN : banyak eh... mun d ingat balit... huh!

11. Kitak akan jadi macam kitak kinek tok kah mun kitak (kononnya) dilahirkan semula?
JAWAPAN : sik tauk cam ne nak madah!!!

12. Apa wish yang kitak maok masa tok?
JAWAPAN : mok study bena-bena eh!

13. Kitak rasa apa jenis insan yang tagged kitak ya?
JAWAPAN : sbenarnya, kamek curi tag orang tok! ha5x...

14. Mun diberik pilihan, kitak sanggupkah jadi "bujang tapi kaya" atau sanggup "berkahwin tapi idup miskin??"
JAWAPAN : pendek cita ajak, bagus jadi orang sederhana... sik kaya, sik miskin! sama adil la!!!

15. Apa kaler kesukaan kitak?
JAWAPAN : biru

16. Kitak sanggup berkorbankah demi sebuah hubungan?
JAWAPAN : ada juak sanggup and ada juak sik sanggup

17. Mun lah kitak jatuh cinta ngan duak urang sekaligus, nak ney dipilih kitak?
JAWAPAN : sik mungkin kamek jatuh cinta ngan duak orang sekali gus eh! sik ku maok...

18. 3 igek perkara yang teringin kitak mok polah tapi sik dapat-dapat??
JAWAPAN :
>> aku blur!!!! sik tauk apa nak padah...

19. Sapa mangsa tagged kitak yang seterusnya??.. (tapi jawab soalan nak debah ya berkenaan Sarawak)
JAWAPAN : sapa baca blog kamek la... ha5x!!!!

9 Luahan Rasa:

baboon^jadian^suka^cita^porno^wakakakaka said...

salam ermie..sorry lamak sik komen kat ctok,baruk jak balit dari s'kei.ahaks...masih sedih juak ka?jgn la...k.erm,hal tag ya,kmk sik perasan pun...sakit mata.huahuahua :P
anyway,have a nice day and enjoy life...salam

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

baboon^jadian^suka^cita^porno^wakakakaka - ya Allah, teruk na juak anak tok eh! sik bagus nangga cita kedak ya... he5x

sik hal... tapi, eran juak kamek... ne tuju kawan blog kamek sorang tok... lamak nya sik ngabas blog kamek! he5x...

sedih?!?!? hurm... dah okie dah walaupun ada juak d kenang ba! he5x!

dah okie mata ktak??? mun dah okie, polah tag ya! ha5x...

baboon^albino^is^eleng said...

salam ermie..
kwn ktk yg sorang nie ktk carik?maybe dia busy kot...but hopefully,dia dlm keadaan sihat kan.. ;)

mata kmk gik sakit...waaaaaaaaa...kabur...gebu-gebu...hhehehe

p.s.lagu Tanpa kat blog ktk tok mengingatkan kmk dgn somebody...ouch!!!

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

baboon^albino^is^eleng - kawan blog kamek tok la... he5x...

dah berik ubat mata ktak ya ka???

lagu ya ada orang merik ngan kamek ba! ya kamek alu terGILA-GILA dengan lagu ya... melalak dalam bilit! he5x

baboon^albino^is^still^eleng said...

waaaa....kwn blog duhal.maybe nya busy.jgn bimbang,mun nya kwn ktk for sure dia akan msg one day kelak..jgn bimbang aok...

erm,sik dpt bayangkan mun ktk melalak...huahuahua :P

p.s.sapa blogger yg ktk tanyak hari ya?and kenak kah oooo?

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

baboon^albino^is^still^eleng - ya la! just sik mok ngaco nya time tok ajak ba... biasala, baboon kinek tok dah bekerja! ha5x...

melalak?!?! perkara biasa itu! he5x

p/s; miak blok nok nama rez. tok blog nya... http://breakdmic.blogspot.com/

baboon^albino said...

salam...la la laaa.sikla,baboon gago mengkaler wamboot jak(sekda kaitan lalu fakta ya)...wawawa

Ken Cornellius said...

kenak2..huhuh

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

baboon^albino - nang ada kaler rambut indah! he5x

Ken Cornellius - ha5x... dah kenak! rasakan! xD