BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

11 February 2011

SERAM JUAK KAU YA!!!

hebat la rasa kau ya tek... kuat gilak la kau ya etk! kau ya sik gentlemen juak... bodo! sombong agik ya... dah la sik hormat ngan orang xspecially aku...

hoi! mun kau mok tauk eh... gerex kau ya mesej dolok and nya yang nyuruh aku siasat pasal kau!!! kau apa tauk...!!! mun nya nanyak kau kuar ka sik, aku padah kuar la... and mun nya madah, "maok nya kuar dengan ompuan lain." aku jawab la, "ish! sikda nya kuar ngan ompuan lain ba." ada kau pikir yang aku tok cover kau??!?!? sik ada kan??? bila gerex kau nanyak pa polah kau... aku jawab kau nangga tb sdangkan kau bermesej dengan orang lain!!! ada aku nak direct to da point madah kau kuar dengan ompuan lain, kau bermesej dengan ompuan lain... fcuk off la kau!!!!

aku nak madah dengan kau eh... aku sikda niat nak masuk hal kau tapi bila gerex kau mesej aku, aku jadi RIMAS sik dengan pelbagai soalan d tanyak nya ngan aku... bila nya mesej aku tengah-tengah malam nanyak kau, aku MALAS nak reply and aku tdo ajak la...

aku pikir, gerex kau ya just mesej biasa-biasa ajak dengan aku tapi lain jadi nya... nyuruh aku siasat sine kau pegi!!! apa??? gerex kau pikir aku tok gps kau ka???

mentang-mentang gaji kau besar, lawa la... bangga la dengan dirik pun... tapi, minyak keta sik mok beli... dah la pakey keta orang tua, orang tua juak isik! bkan aku nak betulkan dirik aku juak, kau bena juak... asal kuar malam, minyak nak abis... orang tua isik penuh kau dah nak abis minyak keta d pakey kau!! bkan reti nak isik agik...

kau tok, asal sapa-sapa dengan aku... kau sik suka... asal sapa-sapa dengan aku... kau sik suka!!! apa?!?!? kau tentukan masa depan aku ka? kau nak carik aku calon pakey aku ka? aku bkan miak kecik agik kimak... tauk la aku macam ne aku jaga dirik aku pun! mun kedak ya, bagus iboh kawen ajak aku! kau ajak kawen sia... apa kau maok, orang tua tunaikan untuk kau!!! biar aku kedak tok...

dah la spender dirikpun sik pandey nak sesah... tukar baju, mengarey... bkan nak simpan dirikpun... ambik baju dalam almari pun kedak sial!!!!

mudahan kau sik aman lak... bena... setia la dalam hubungan tek!!! tapi shit!!! kau penah juak curang dengan ompuan penah bena-bena sayang dengan kau and kamek orang dapat terimak nya.. tapi, kau molah nya SAKIT!!! SAKIT dengan olah kau sik matured... pikir kedak miak... aku tauk crita sal kau tok ba... kau penah tang tangan ngan ompuan ya... kau pikir aku sik tauk sal tok!!!

aku doa-doa kau sik bahagia sampey bila-bila... rasa dirik kuat la kata nya! hoi!!! sikda orang takut dengan kau ba... kau ya kakar besar... orang nok penah dengan aku pun penah madah ngan aku yang kau tok abu-abu... kakar besar! sombong bodoh!!!

2 Luahan Rasa:

wa khairul onggon said...

err... sabar Mot.. mun org molah jaik ngan kita, laknya dikpun yg akan dapat pembalasan, mun sik di dunia, di akhirat kelak.. jadi baykkan istighfar dan bersabar Mot ahh..

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

wa khairul onggon - ya la bro... kamek tolong susah, sik tolong pun susah...