BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

07 June 2009

Sapa Terasa... Sowi La!

apa perasan kau mun ada orang nak, ngaco privacy kau??? maksud aku, baca mesej orang or bukak ym orang tanpa kebenaran...???

aku pun penah molah kedak ya tapi, sik la sampey nak madah dengan smua orang sal ya! aku madah dengan orang ya untuk kebaikan nya juak BKAN untuk menjaikkan orang mahupun rosak relationship seseorang...

tapi, mun kau dah molah nya kedak ya... salu sakit atie dan perasaan nya and sampey nak bersadu dengan orang tua ya, apa kes??? sik malu na juak nak bersadu sampey kedak ya... ya hal ktak orang, ktak orang yang setel kan... iboh nak libat parents indah! ktak orang blum kawen agik ba... iboh la sampey nak bersadu dengan orang tua!!! malu la sikit...

mun kau bukak ym nya, sik hal... and baca mesej ym nya sik hal... tapi, kau ada pikir sik mun orang baca mesej kau either mesej ym kau and then sebarkan kepada smua orang sal kau??? ada kau pikir??? oiiii... aku ada juak baca mesej kau tapi, aku sik ada pikir macam-macam sal kau... coz ya hal kau... aku sik mok nak masuk campo... and ya salah kau juak coz kau dah molah nya kedak ya... kau dah bulak nya!

kau dengan nya ada pa-pa hubungan agik ka? stauk aku, sik ada nak coz nya madah dengan aku nok nya dah lepaskan kau tapi kau sik mok... kau mok apa sbenarnya dari nya??? sik kau pikir ka nok kau salu skaitkan atie nya... kau dah ngongkong life nya sampey sik bleh berkawan dengan member laki nok nya dah lamak kenal before kau and member ompuan nya...??? kau tauk sik, nya lebih suka mbak aku kuar daripada mbak kau tauk sik... dah la kau tok, jenis pemarah nak mati... suka nerais rah nya! laki apa kau tok????

ne nak, ompuan nok penah dengan kau ya sik tahan dengan perangey kau!!! kau nganok nya bleh... kau madah nya curang la, madah nya tok salu nyakit atie nya la... nok kau??? sik penah molah nya kedak ya la... sik penah curang dengan la...!!! stupid kau ya... kau nganok aku dolok bkan main agik tapi mun ada masalah... aku juak d carik kau!!! mintak tolong tok, tolong ya...

kau pikir la agik... malas aku nak masuk campo hal kau agik tok mun kau nak alah-alah kayi dengan nya sdangkan nya sik penah pun molah salah dengan kau... kau ajak yang salu carik masalah and molah salah dengan nya!!!

2 Luahan Rasa:

eMBuN_mALaM said...

dah dpt komen dahhhhh... yeaaaaaaa... mbak byk2 sabar Long... manusia nang suka dengki sesama sendirik... kmk dah lalui apa yg ktk lalui...

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

eMBuN_mALaM - ya la... nak merik nasihat payah... sik merik nasihat pun payah... ya sabar ajak kamek!!!