BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

02 March 2009

Tired Oooo... -_-

huh!!!! penat and mengantok aku arie tok... tapi, d tahan ajak mata time tok.. he5x!


kira arie tok aku buzy dengan adik aku eh... awal pagi kenak bangun... ya pun ab gerak aku! mun sik, sik aku pegi... ha5x...

aku, dedek, ab and her famili... nang buzy arie tok! hu5x...
aku dengan dedek pegi poliklinik! fulamak... ramey na orang pagi tadik... time kamek duak ambik nombor giliran, dedek dapat nombor 439... tapi sekarang tok, nombor d papan ya is 2++... aduh! aduh!!! lamak la kamek duak nantik... tepon mak and mak madah uncle alim tolong kamek duak dedek. coz kawan uncle alim ada d sia! dengan rasa epi nya kamek duak, pegi ke bilit 1 and dedek terus cek d sia.... and then, masuk bilit 6... blum sampey 5 minit, kuar dedek! terus d berik ubat! ha5x... time nantik ambik ubat d farmasi pun sik lamak wak!!! dah setel keja kamek duak, mbak dedek minum d saujana... wah! lamak sik minum d sia eh... elek-elek dolok d sia...

ab kol and sidak on da way ke saujana, ambik kamek duak! ab nak renew lesen and laki nya mok molah ic baru d simpang tiga... mana main mesin kamek orang masuk ajak ke dalam ya tanpa kenak tahan mahupun d suruh parking d luar! ha5x... =))

aduh! aduh... ab sik dapat renew lesen d pos opis sia and paksa ke jpj batu 12... aduh! aduh... pegi ke sinun agik and laki nya paksa la tinggal d jabatan pendaftaran sia... he5x...

dah sampey d jpj batu 12 and nantik giliran(nasib sik lamak
wak eh!), malang nya nasib!!!! minggu depan baruk ab dapat renew lesen nya... huh!!! buang karen and buang minyak keta ajak ke sinun eh! mun tauk, sik kamek orang ke sia... lepak ajak d simpang tiga and makan d kantin sia. he5x!


keja ab paksa tangguh til minggu depan and keja laki ab dah setel. just nantik blan depan ajak ambik ic baru nya ya!

he5x... dengan pintar nya aku dengan dedek, pegi ngagak mak ke opis! mintak duit la...! he5x... nasib mak berik rm50 agik coz aku nak save duit nok d berik bapa
k wak malam tadik(rm50)... ha5x...

apa agik kamek 4 beranak, makan d sugar bun da spring la! malas nak makan d food bazaar eh! sik da nak nyaman juak d sia... makan d sugar bun and save juak duit! ha5x... pintar juak aku ba! duit balance ya, bagi duak la... aku dengan dedek! he5x

arie tok la paling kuat tetak aku sampey senak perut aku... dari malam tadik perut aku senak sampey kinek tok walaupun kak makan! hu5x... bkan apa aku tetak arie tok, macam-macam crita kamek orang time makan d sia! ab order fish fillet meal wit ribena... aku, amy(laki ab) and dedek order nasik meal 2 wit 2 lemon teas and mango juice! si kecik, kentang putar(potato anco ya)... and barang makan lain likes chickies(lebih kurang kedak ya la) and fries...


arie tok, ab paling kuat makan berbanding dedek! ha5x... ne nak anak ya kuat makan! fish fillet d order, blum sampey setengah... dedek makan! ha5x... apa agik ab, bong-ngan la! nasib aku pun makanan sik abis and nya la tukang abiskan makanan aku! ha5x...


afta makan, jalan-jalan la kamek orang... window shopping walaupun sik lamak... masuk f.o.s! cuci mata baju-baju d sia and paksen... aduh! aduh!!!! rambang mata bena aku eh...ada baju b.u.m kacak eh... baju laki la! he5x... berkenan aku dengan baju ya eh tapi masalah nya... duit ajak sik cukup and aku mok save duit wak ba! wa5x... :((



omost 1600 hours, kamek orang berangkat nak g ambik mak d opis... mak kuar kul 1630 hours and time balit, ujan lebat la plak! tapi, ya pun sik lamak... kejap ajak!

now, aku really tired and mengantok!!!! nang ngantok bena aku eh... tapi, d tahan ajak mata aku tok... kompom awal aku tdo malam tok! he5x...

aduh! aduh... blan tok, aku buzy AGAIN! angkut barang-barang aku ke umah sewa tapi bila ooo!?!?!? hu5x...

bah, bah... mok elek aku tok! he5x... ada crita, ada update! he5x...

p/s; nak attack klcc ya? nakal betul... (gambar dinasor pegang belon) - design baju nok aku pakey arie tok! he5x...

4 Luahan Rasa:

baboon^albino^nama^saya^RAIN said...

salam...
wahhhh...daniel ya kah?cute!!!waaaaaaaaaaaa....
erm,dasyat eh.ada org menge'pow' parents nya...huhuhuhu ;P

by the way,tag ktk kmk dah balas dgn penuh bangga dan penatnya...waaaaaa ;P

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

baboon^albino^nama^saya^RAIN - daniel lah ya... sapa agik! he5x... biasala, kamek nang meng'pau' parents mek ba walaupun kamek dah d berik duit! ha5x...

dah mek baca tag ktak ya! he5x... makceh... makceh!

baboon^albino said...

salam...daniel memang cute!!huhu

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

baboon^albino - tangga la... nya ngekot muka sapa?? he5x